banner

Son Dakika

GAZİANTEP BAKLAVA ÇEŞİTLERİ

GAZİANTEP BAKLAVA ÇEŞİTLERİ

BÜLBÜL YUVASI 

Dayanma Süresi: Kışın 3 gün, Yazın 2 gün
Öneri: Kışın alınan baklavayı yemeden önce hafif ısıtınız.
Saklama Koşulları: Serin ve rutubetsiz ortamda muhafaza ediniz.

HAVUÇ DİLİMİ

Dayanma Süresi: Kışın 5 gün, Yazın 3 gün
Öneri: Kışın alınan havuç dilimini yemeden önce hafif ısıtınız.
Saklama Koşulları: Serin ve rutubetsiz ortamda muhafaza ediniz.

DOLAMA
Dayanma Süresi: Kışın 5 gün, Yazın 3 gün.
Öneri: Kışın alınan dolamayı yemeden önce hafif ısıtınız.
ÜRÜNLERİMİZDE DOĞAL ŞEKER KULLANDIĞIMIZ İÇİN ŞEKERLENME OLABİLİR.
Saklama Koşulları: Serin ve rutubetsiz ortamda muhafaza ediniz.

FISTIK EZMESİ
Dayanma Süresi: 2 Ay
Saklama Koşulları: Serin ve rutubetsiz ortamda muhafaza ediniz.

ŞÖBİYET 
Dayanma Süresi: Kışın 3 gün, Yazın 2 gün
Öneri: Kışın alınan şöbiyeti yemeden önce hafif ısıtınız.
Saklama Koşulları: Serin ve rutubetsiz ortamda muhafaza ediniz.

ÖZEL KARE BAKLAVA
Dayanma Süresi: Kışın 5 gün, Yazın 3 gün
 
Öneri: Kışın alınan baklavayı yemeden önce hafif ısıtınız.
 
Saklama Koşulları: Serin ve rutubetsiz ortamda muhafaza etmek gerekir.
 
NOT: SİPARİŞ VERMEK İÇİN LÜTFEN RESMİN ÜZERİNE TIKLAYINIZ.

Hiç yorum yok