GAZİANTEP BAKLAVA ÇEŞİTLERİ
GAZİANTEP BAKLAVA ÇEŞİTLERİ
BÜLBÜL YUVASI
Dayanma Süresi: Kışın 3 gün, Yazın 2 gün
Öneri: Kışın alınan baklavayı yemeden önce hafif ısıtınız.
Saklama Koşulları: Serin ve rutubetsiz ortamda muhafaza ediniz.
Dayanma Süresi: Kışın 5 gün, Yazın 3 gün
Öneri: Kışın alınan havuç dilimini yemeden önce hafif ısıtınız.
Saklama Koşulları: Serin ve rutubetsiz ortamda muhafaza ediniz.
Dayanma Süresi: Kışın 5 gün, Yazın 3 gün.
Öneri: Kışın alınan dolamayı yemeden önce hafif ısıtınız.
ÜRÜNLERİMİZDE DOĞAL ŞEKER KULLANDIĞIMIZ İÇİN ŞEKERLENME OLABİLİR.
Saklama Koşulları: Serin ve rutubetsiz ortamda muhafaza ediniz.
Dayanma Süresi: 2 Ay
Dayanma Süresi: Kışın 3 gün, Yazın 2 gün
Öneri: Kışın alınan şöbiyeti yemeden önce hafif ısıtınız.
Saklama Koşulları: Serin ve rutubetsiz ortamda muhafaza ediniz.
Hiç yorum yok